Duurzame gerechten

Complete beleving

MERAQI private-labels

Een restaurant met beleving

Zoekt u een restaurant in Beneden-Leeuwen met niet alleen lekker eten, maar ook met een optimale beleving? Dan voelt u zich samen met uw gezelschap helemaal thuis bij restaurant MERAQI. Hier doen wij er alles aan om het totaalplaatje van een fijn en sfeervol restaurant compleet te maken. Wij verwelkomen u binnenkort graag!

Een sfeervol en mooi restaurant met heerlijk eten én beleving

Wanneer u op zoek bent naar een mooi restaurant, let u waarschijnlijk op meerdere kenmerken. U komt immers niet alleen naar een restaurant om te genieten van de lekkerste gerechten, maar ook voor een aangename beleving met uw gezelschap. Wij hebben een sfeervol en mooi restaurant, ingericht met warme kleuren van onder meer cognac, hout en leer. Ook hebben we bij ons fancy restaurant  natuurlijk gezorgd voor hippe afwerking van het interieur door genoeg planten toe te voegen. Dit alles geeft een hippe, chique en toegankelijke inrichting voor iedereen.

Geniet van de totale beleving samen met heerlijke gerechten

Een belangrijke eyecatcher van een sfeervol en mooi restaurant, met aandacht voor een fijne beleving, is natuurlijk ook onze grote open keuken. Bij ons restaurant in Beneden-leeuwen is dit een belangrijk onderdeel voor de totale sfeer. Ook kunt u bij ons restaurant, dat mooi en sfeervol is ingericht, aan de Chef’s Table plaatsnemen en het vakmanschap van onze koks met eigen ogen aanschouwen. Kom genieten van de totaalbeleving.

Reserveer direct online en geniet van de meest originele gerechten

Breng een bezoek aan MERAQI en geniet van een lunch of diner en laat u verrassen door heerlijke, originele gerechten en een sfeervol interieur. Onze uitgebreide menukaart bevat gerechten die met duurzame ingrediënten bereid zijn en zorgvuldig uit de regio zijn geselecteerd. Bovendien zijn deze zoveel mogelijk seizoensgebonden. Wilt u direct reserveren? Dat kan heel eenvoudig online. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0487 745097.

Volg ons op Instagram @meraqi.restaurant

logo met naam

Zandstraat 93
6658 CP  Beneden-Leeuwen
T. 0487 745097
info@meraqi-restaurant.com

Openingstijden
Maandag tot en met zondag
Van 11:00 tot 23:00

© Copyright 2023 | Meraqi Restaurant | Design by Raznd